FACEBOOK VERIFY--> Oktober: Start Nederweert met nieuwe uitstraling - CortoClinics Skip to main content
Nieuws

Oktober: Start Nederweert met nieuwe uitstraling

Na een jaar hard werken is het zo ver: we nemen onze nieuwe locatie in Nederweert in gebruik. Aan de buitenkant van het pand wordt nog gewerkt, maar het interieur is af, en we zijn helemaal klaar om je in Nederweert te ontvangen.

Schijndel, Roosteren én Nederweert

Voor polikliniekbezoek blijf je welkom op al onze locaties: in Schijndel, in Roosteren en nu ook in Nederweert. Vanaf 4 oktober verhuizen we onze MAKO vanuit Schijndel naar de operatiekamer in Nederweert. Om je de zorgkwaliteit te leveren die je van ons gewend bent, vinden operaties vanaf die dag dan ook plaats in Nederweert.

Huiselijke sfeer

“Het is echt geworden zoals we in ons hoofd hadden: kleinschalig en huiselijk, een plek waar je je thuis voelt” aldus Dr. Nanne Kort. “We willen graag dicht bij de cliënt staan, en op deze nieuwe locatie in Nederweert is dat in het gebouw duidelijk zichtbaar. We kunnen niet wachten om er aan de slag te gaan!”

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe locatie? Wie weet ontvangen we je binnenkort wel op de poli of OK. En nadat we rustig zijn opgestart en de laatste puntjes op de i zijn gezet, organiseren we in het voorjaar van 2022 ook een inloop voor belangstellenden. We stellen je tegen die tijd uiteraard op de hoogte!

Tipje van de sluier

Een nieuwe locatie met nieuwe uitstraling betekent óók dat onze huisstijl een update krijgt. In oktober openen we daarom niet alleen onze vestiging in Nederweert, maar steken we bijvoorbeeld ook de website in een nieuw jasje. We lichten vast een tipje van de sluier op met dit nieuwe logo.