FACEBOOK VERIFY--> Vacature verpleegkundige avond- en nachtdienst - CortoClinics Skip to main content
Nieuws

Vacature verpleegkundige avond- en nachtdienst

Gezocht:

Parttime verpleegkundige (m/v) met ervaring orthopedie.

Specifiek voor avond- en nachtdiensten in Schijndel.
 
Uren in overleg. Voor meer informatie neem contact op met Hoofdverpleegkundige Marianne de Wit via marianne@cortoclinics.com.
 

Expertise heup- en knieartrose
CortoClinics is de eerste orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. Dat betekent expertise. We hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologie, en maken daar gebruik van om tot de beste behandelingen te komen. Bij CortoClinics staat de cliënt, centraal. Wij behandelen cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. Ons team staat 24 uur per dag voor ze klaar.
 
Gedreven team
We zijn trots op ons werk. Wetenschap in dienst van levenskwaliteit; daar ligt onze passie. En deze passie komt tot uiting in ons team: gedreven, bijna onvermoeibaar en met een groot plezier in ons werk staan wij voor onze cliënten klaar. Het geluk en de tevredenheid van de cliënt zijn de bekroning op ons werk.
 
Kom jij ons gezellige team versterken in de avond- en nachtdiensten? Onze cliënten verblijven na hun operatie altijd een nacht in onze kliniek in Schijndel, de volgende ochtend mogen ze met hun nieuwe knie of heup naar huis.