FACEBOOK VERIFY--> Vacature - Werkstudent Finance & Control (HBO/WO) - CortoClinics Skip to main content
Nieuws

Vacature – Werkstudent Finance & Control (HBO/WO)

We zijn op zoek naar een Werkstudent Finance & Control (HBO/WO)

Ben jij een ambitieuze student (HBO/WO) die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en ervaring wil opdoen? Wij zoeken een gedreven werkstudent Bedrijfseconomie/Finance & Control die bij ons een (financiële) analyse maakt van de gehele cliëntjourney in onze organisatie. Het gaat om een periode van ongeveer 20 weken, 10 tot 20 uur per week.

Over CortoClinics

CortoClinics is de eerste orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. We zijn trots op ons werk. Wetenschap in dienst van levenskwaliteit; daar ligt onze passie. En deze passie komt tot uiting in ons team: gedreven, bijna onvermoeibaar en met een groot plezier in ons werk. CortoClinics bestaat uit ongeveer 50 medewerkers.

Omschrijving van de opdracht:

  • Financiële analyse van eerste intake tot nazorg na een nieuwe knie- /heupprothese en alle deel processen hierin (zogenaamde cliëntjourney);
  • Systematisch vastleggen prijzen, contracten, afgesproken condities. Denk aan poli bezoeken, sterilisatiediagnostiek, uurtarief OK.

Mogelijk kan de opdracht in de vorm van een stage of afstudeeropdracht gegoten worden.

Wat verwachten we van jou?

Om deze opdracht goed uit te kunnen voeren, zijn wij opzoek naar een enthousiaste, zelfstandige en leergierige student die een HBO/WO opleiding bedrijfseconomie of Finance & Control volgt.  Jij beschikt over een helicopterview, waardoor je het overzicht bewaart. Daarnaast
kun je goed schematisch/procesmatig denken vanuit de chronologie van de cliëntjourney. Je bent resultaatgericht. Door jouw nieuwsgierigheid en interesse ontwikkel jij je snel binnen het vakgebied en leer je de Cortoclinics organisatie goed kennen. Je kunt goed luisteren, bent analytisch sterk en jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent voor een periode van ongeveer 20 weken 10 tot 20 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Passende vergoeding conform CAO Zelfstandige Klinieken Nederland;
  • Reiskostenvergoeding á € 0,23 per km;
  • Interne begeleiding;
  • Je komt in een leuk en hecht team, met veel humor te werken.

Interesse?

Ben jij de werkstudent die we zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Stuur je motivatie en CV voor 15 maart 2024  Jeannette@cortoclinics.com. Vragen? Stel ze gerust via de e-mail aan Jeannette@cortoclinics.com of telefonisch  06-21853252 aan Jeannette Bonis.

 


Recruiters:
Wij hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom vriendelijk ons niet te bellen of te mailen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.