FACEBOOK VERIFY--> Beheerst pijn door heup- of knieartrose jouw dagelijkse leven? > CortoClinics Skip to main content

 

 

 

Orthopedisch centrum gespecialiseerd
in heup- en knieslijtage

Beheerst pijn door heup- of knieartrose jouw dagelijkse leven?

Voel jij je beperkt bij normale activiteiten als traplopen, wandelen en sporten? Pijn door artrose beïnvloedt je werk, je stemming en je sociale leven.

  • Blijven je pijn en beperkingen toenemen?
  • Moet je steeds vaker afzien van activiteiten die je graag doet?
  • Word je steeds verder beperkt in het hebben van een leuk, actief leven?
Laat je informeren door onze specialisten

Bij CortoClinics ben je in de allerbeste handen

CortoClinics is de enige orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. Orthopeed Nanne Kort en zijn twee collega’s hebben in 25 jaar ruim 10.000 protheses geplaatst. Met de verzamelde ervaring en data is de cortoclinics-methode ontwikkeld: een gedigitaliseerde aanpak die topzorg verzekert. Cliënten ervaren onze zorg als uiterst professioneel, maar ook als warm en persoonlijk. Het hospitality-level is ongekend hoog.

Bezoek een gratis voorlichtingsavond over heup- en knieartrose bij jou in de buurt. Of bel  0495 – 749443 of maak meteen afspraak.

Bezoek een gratis voorlichtingsavond bij jou in de buurt!
Waarom kiezen voor CortoClinics?
Reviewscore 9.7 op Zorgkaart Nederland, uitgeroepen tot topkliniek
Van onze cliënten komt 98% via aanbeveling
Korte wachttijden. Binnen vijf werkdagen een poli-afspraak met de orthopeed
Ondersteunende robotarm-precisietechnologie (Mako), waardoor protheses met de grootste nauwkeurigheid worden geplaatst
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Verzekerde zorg
Digitale ondersteuning met de gratis CortoCare-app
Gedurende het hele traject rechtstreeks contact met de orthopeed (privénummer)

Dit zou de standaard moeten zijn voor verzekerde zorg in Nederland.

Lees meer informatie over:

Veelgestelde vragen

Verzekering/vergoeding van een behandeling, hoe zit het precies?

Je verzekering vergoedt de plaatsing van een heupprothese of knieprothese. Soms keert de verzekeraar niet het volledige factuurbedrag uit. Er blijft dan een ‘eigen bijdrage niet vergoed’ openstaan. In dat geval neemt CortoClinics deze kosten voor zijn rekening.

Je betaalt wél altijd zelf je eigen risico. Ook de eigen bijdrage voor medicijnen en kosten voor fysiotherapie zijn voor jouw rekening. Dit werkt ook zo in ‘gewone’ ziekenhuizen. Je leest er alles over op deze pagina.

Hoe lang moet ik blijven voor de operatie?

Het plaatsen van de prothese duurt ongeveer een uur. Daarna blijf je bij CortoClinics 1 nacht in de kliniek. De volgende ochtend mag je al naar huis.

Hoe lang duurt mijn herstel na de operatie?

Het plaatsen van een heupprothese is een operatie met een aanzienlijke revalidatie. Na de operatie maak je in de eerste 6 weken tot 3 maanden het grootste gedeelte van je herstel door. Dat wil niet zeggen dat het eindresultaat dan bereikt is. Sommige mensen hebben een jaar nodig om tot het eindresultaat te komen en zich volledig hersteld te noemen.

Waar kan ik alles lezen over heupslijtage?

Heupslijtage kan je in het dagelijks leven flink beperken. Als eerste symptomen van een versleten heup voel je pijn en is de heup minder soepel dan normaal. CortoClinics helpt je met een behandeling die aansluit bij jouw beeld van de toekomst. Bij heupslijtage geven wij eerlijk advies, en jij bepaalt de koers. Je leest er alles over op deze pagina.

Waar kan ik alles lezen over knieslijtage?

Knieslijtage kan je behoorlijk beperken. De eerste symptomen, pijn en een moeilijk bewegende knie, zijn vaak mild. Bij ernstige slijtage in de knie is het normale dagelijks leven zelfs een belasting. CortoClinics helpt je met een behandeling die aansluit bij jouw beeld van de toekomst. Bij knieslijtage geven wij eerlijk advies, en jij bepaalt de koers. Je leest er alles over op deze pagina.

Nog meer veelgestelde vragen