FACEBOOK VERIFY--> Over ons, Dr. Nanne Kort en het team van CortoClinics Skip to main content
Dr. Nanne Kort uitleg knie CortoClinics

Fotograaf: Jean-Pierre Geusens

Over ons

Bij CortoClinics sta jij, als cliënt, centraal.

Wij behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden. Ons team staat 24 uur per dag voor je klaar.

Expertise
CortoClinics is de eerste orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. Dat betekent expertise. We hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologie, en maken daar gebruik van om tot de beste behandelingen te komen.

De cliënt staat centraal

Daarnaast zetten we bij CortoClinics jou, de cliënt, centraal. Je bent bij ons gekend als persoon, niet als patiëntendossier met bijbehorend protocol. We kijken naar jouw wensen, en geven advies en uitleg over de mogelijkheden in jouw unieke situatie. Jij bepaalt de koers.  Lees hier meer over onze cliëntenraad. 

Een gedreven team

We zijn trots op ons werk. Wetenschap in dienst van levenskwaliteit; daar ligt onze passie. En deze passie komt tot uiting in ons team: gedreven, bijna onvermoeibaar en met een groot plezier in ons werk staan wij voor je klaar. Het geluk en de tevredenheid van jou als cliënt zijn de bekroning op ons werk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Nanne Kort,
orthopedisch chirurg

Nanne Kort is een autoriteit op het gebied van conservatieve en operatieve behandeling van heup- en knieartrose. Hij is en was actief binnen de Nederlandse orthopeden vereniging, Europese orthopeden vereniging ESSKA, als voorzitter kniegroep ESSKAQ: EKA en de wereldwijde orthopedenvereniging ISAKOS. Ook gaf hij, als pionier in digitalisatie in de zorg en optimalisatie van het zorgpad door heel Europa lezingen over dit onderwerp.

In 2018 verwezenlijkte hij zijn visie met de oprichting van zijn eigen orthopedisch centrum: CortoClinics.

Paul van Rensch, orthopedisch chirurg

Paul van Rensch zet zich in zijn werk en onderzoek in voor cliëntgerichte zorg in de orthopedie. Tijdens zijn opleiding in het Radboud UMC trainde hij onder andere in heupprothesiologie. Daarna deed hij fellowships bij UZ Leuven en het Rijnstate ziekenhuis op het gebied van kniepathologie. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn promotietraject: “Toewerken naar meer patiëntgerichte benadering bij revisies van knieprothesiologie”. Hij gaf inmiddels diverse presentaties op Europese congressen. Sinds het voorjaar van 2021 werkt hij als orthopedisch chirurg bij CortoClinics, waar hij met zijn expertise en idealen perfect binnen het team past.

Frank Jonkers, orthopedisch chirurg

Tijdens zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het zuiden van Nederland raakte Dr. Frank Jonkers steeds meer geïnteresseerd in de heup- en kniechirurgie. Het was voor hem dan ook een logische stap om zich na het afronden van zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in 2019 nog verder te verdiepen in de complexe heup- en knieprothesiologie en revisiechirurgie. Zo volgde hij onder andere fellowships in het Maastricht UMC+ en in het Catharina ziekenhuis Eindhoven. Sinds augustus 2022 is Frank als orthopedisch chirurg werkzaam bij CortoClinics, waarbij hij samen met zijn cliënten voor het beste resultaat gaat.

Wil je meer weten over heup- of knieslijtage?

Illustratie locatie in heup

Heupslijtage

Lees meer
Illustratie locatie in knie

Knieslijtage

Lees meer

Maak een afspraak of
bel ons direct: 0495 – 749443

Maak een afspraak