FACEBOOK VERIFY--> Mako 2.0 voor knie bij CortoClinics Skip to main content

CortoClinics Mako 2.0

Al sinds 2018 maakt CortoClinics 100% gebruik van Mako, ondersteunende robotarm-technologie om heup- en knieprotheses met de grootste nauwkeurigheid te plaatsen. Sinds enkele weken werken we in onze kliniek met de 2.0-versie van deze technologie voor de knie (de geüpdatete versie van de heup was al geïntroduceerd). De software-update heeft gezorgd voor nóg preciezere afstemming, waarvan je als cliënt direct profiteert.

Perfect geplaatste prothese

“Een perfect geplaatste prothese slijt minder snel, geeft minder restklachten en beweegt beter. Zo voorkom je voortijdige re-operaties,” aldus orthopeed Nanne Kort. “Bovendien is de operatie met een Mako veel minder ingrijpend dan met traditionele methoden. Dat maakt het herstel makkelijker.”

CortoClinics begon in 2018 als eerste in Nederland met de robotarm-ondersteunende technologie en was jarenlang de enige kliniek die dit gebruikte. Nu is CortoClinics de eerste en vooralsnog enige gebruiker in Nederland van de update. “Mako 2.0 is wéér een stap verder bij het plaatsen van heup- en knieprotheses.”

Lezen: zo werkt de Mako-robotarm